Volg ons/weetjes

 

Volg ons op Social Media


Hier staan stukjes geschreven over wat Dameskoor Eigen Wijs zoal doet
# waar gaan we optreden,
# waar hebben we opgetreden,
# wat hebben we meegemaakt,
# wat gaan we binnenkort doen,
en ………. nog veel meer.

Dus Volg ons !!

20 oktober 2021
Wist u dat ons koor voor alle leeftijden is. Ons jongste koorlid is op dit moment 54 jaar en ons oudste koorlid is van de week 90 jaar geworden.

1 september 2017 5 jarig bestaan

Ja het is bijna zover. Dameskoor Eigen Wijs is opgericht op 19 september 2012 dus we bestaan nu 5 jaar. Uiteraard willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. We gaan dit vieren met een jubileumconcert op zaterdag 28 oktober van 13.00 tot 16.30 uur. Hier zullen we diverse liedjes uit ons repertoire laten horen. Zowel liedjes die al wat langer in ons repertoire zitten maar ook hebben we de afgelopen tijd ons repertoire uitgebreid. Dus ook hiervan zullen wij er op die middag een aantal in de Dorpskerk aan het Kerkplein 12 in Moordrecht laten horen. Tijdens deze middag zal er ook een meisjeskoor zingen. Deze meisjes hebben ter gelegenheid van ons 5 jarig bestaan de afgelopen maanden diverse leuke bekende liedjes ingestudeerd. Het is toch wel uniek dat er een meisjeskoor speciaal voor deze middag tot stand is gekomen. Ook zal er een Big Band optreden, zij zullen het echte big bandgevoel laten horen.

27 augustus 2016 Z-Uitmarkt

Gisteren hadden we een super leuk optreden op de Z-uitmarkt in Nieuwerkerk a/d IJssel. We stonden in de raadzaal, die totaal omgetoverd was als theater. We waren echte artiesten. We zongen onze nieuw ingestudeerde liedjes zoals “Als de zon schijnt” . “Hello Mary Lou” en “Zijn het je ogen”We zijn nog meer nieuwe liedje aan het instuderen, maar deze willen we nog als verassing houden voor ons meezingfestijn, die wij gaan houden op 29 oktober in ons eigen dorp. In de zespunt. Hou deze datum in de gaten.

26 juni 2016 De Leurse Volkorendag
Ja hoor we gaan zondag 26 juni met Dameskoor Eigen Wijs een busreisje maken naar Etten Leur. Daar doen we mee aan De Leurse Volkorendag.
Meer informatie over waar wij zingen staat op http://www.maxmini.nl/programma.html.
Het programma voor deze dag is te vinden op WWW.MAXMINI.NL

9 mei 2016 Opgeven is geen optie.
Op maandagavond 9 mei organiseren Shantykoor De MoordtZangers en Dameskoor Eigen Wijs een benefietconcert in De Zespunt ten bate van Alpe d’HuZes.

23 februari 2016 De Oud Rotterdammer.
We staan in de Oud Rotterdammer en nodigen dames uit om gezellig bij ons koor te komen zingen.

17 februari 2016
Vandaag zijn we weer begonnen met nieuwe liedjes Als de zon schijnt, Hello Mary Lou